България загуби първата среща на европейското първенство по волейбол. Във Варна

...
България загуби първата среща на европейското първенство по волейбол. Във Варна
Коментари Харесай

България с тежка загуба от Испания на старта на Евроволей 2023 във Варна

България загуби първата среща на европейското състезание по волейбол. Във Варна националите отстъпиха на Испания с 1:3 гейма. Въпреки съпротивата, която оказаха волейболистите, те не съумяха да затруднят съперниците си. Светъл лъч остава играта на Алекс Николов и отиграванията му в офанзива.

Момчетата на Пламен Константинов не започнха добре мача. Сервизите на испанците им донесоха доста дивиденти и те поведоха с 2:0 след 25:17 и 25:21.

В третия гейм " лъвовете " демонстрираха друго лице и това неслучайно съответства със страхотните отигравания на Алекс Николов. Победа с 25:21 и България се върна в мача.

Във решителен миг обаче мачът още веднъж влезе в русло диктувано от момчетата на Ривера. В средата те дръпнаха с няколко точки и задържаха тази преднина до края за триумф с 25:19, предава Гонг.

Следващите мачове на " лъвовете " от груповата фаза са против Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). България е съдомакин на еврошампионата дружно с Италия, Северна Македония и Израел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР